KWF love life, fight cancer

Fight was het jongeren label van KWF. Om jongeren te laten zien hoe plotseling kanker in je leven kan komen en alles op zijn kop kan zetten, maakten wij een film. Deze film toont in sneltreinvaart een grote diversiteit aan herkenbare momenten waarvan er altijd wel een aantal zijn die de kijker aanspreken. Het is aan de ene kant een ode aan het leven waarmee we wilden aangeven dat het belangrijk is om bij mooie momenten stil te staan en er echt van te genieten.

 

Deze film en bijbehorende campagne kwamen tot stand in samenwerking met een groot aantal vrijwilligers en professionals die hier belangeloos aan meewerkten. De film werd getoond in bioscopen en online.

 

 Strategie
 Insights
 Concept
 Design
 Copy
 Content creatie

 

 
 

Social Media

Op social media vroegen we kijkers een foto van een moment of persoon te uploaden in de gallery waarmee zij konden aangeven waar zij dankbaar voor zijn. Hier werd massaal gehoor aan gegeven en in no time stond de gallery vol met foto’s van kijkers. Door de foto te maken met de app van Fight, werd deze in een standaard opmaak gezet met de tekst “Thank life for…”.

 

 
 

 


Wil je jouw doelgroep ook bereiken op een relevante manier? Zoek je naar effectievere investeringen van je marketing euro’s? Bel Frank, Marco of Peter!