Aan de Sylvius gin, met en zonder tonic!

Typisch zo’n product dat je altijd wel op je wishlist hebt staan: een drankmerk. En een wishlist is er om ingevuld te worden en dat doen we dan ook meteen goed. Sylvius gin is klant geworden bij Martin and Lewis. We zullen alle ‘daar moet op gedronken worden’-grapjes achterwege laten, maar we kunnen je verzekeren dat het hele team intensief heeft bijgedragen aan ons productonderzoek.

Deze gin wordt gestookt in de oudste onafhankelijke stokerij van Nederland: Onder de Boompjes in Schiedam. Sinds 1658 wordt er al jenever gestookt en het is met recht een stukje Nederlands erfgoed. Sylvius gin is een gelaagde gin waar meerdere smaken van verse ingrediënten in te ontdekken zijn. En er valt nog veel meer te ontdekken, dus het team is meteen aan de slag!

We starten met een nieuwe positionering en dan stoten we door naar een volledige nieuwe branding inclusief fles, verpakkingen, website en meer om een stevig internationaal merk uit te rollen. We kunnen niet wachten en de klant ook niet, dus zijn we meteen begonnen … binnenkort meer.

Kan jouw positionering ook strakker? Moeten je (internationale) ambities omgezet worden in concrete plannen? Bel ons en vraag naar Peter, Marco of Frank: 020-2230919