Care Plus® is al ruim 25 jaar marktleider op het gebied van gezond en veilig reizen. Of je er nu in Nederland op uit trekt, op vakantie gaat in Europa, of naar een tropische bestemming afreist: Care Plus® is er voor de beste adviezen, tips en producten voor een zorgeloze reis!

Na de succesvolle campagne in 2018, werd het tijd om de zaken groter aan te pakken en de (online) autoriteit verder te verstevigen. Samen met Care Plus® hebben we hun merkidentiteit volledig onder de loep genomen. Dit vertaalt zich naar een compleet nieuwe website in meerdere talen die veel meer zit op de behoefte van de bezoeker in plaats van het presenteren van producten alleen. Daarnaast is er gewerkt aan veel nieuwe content, advertenties en uitgebreide online campagnes (display, video, social) en een nieuwe verpakkingslijn die in samenwerking met partner Validators is getest op onder andere schap presence.

En er staat nog meer op het programma, zo is het hele team van Care Plus® ook op een missie om malaria de wereld uit te krijgen. Ook hier helpen we graag aan mee want een ziekte die jaarlijks nog miljoenen mensen ziek maakt en verantwoordelijk is voor ruim 400.000 doden per jaar, moet keihard bestreden worden.

Search Engine Optimalisatie: gratis verkeer

Cijfers liegen niet. Soms drukken cijfers je ook met de neus op de feiten. Dat kan verrassend of zelfs teleurstellend zijn, maar het geeft ook inzichten en biedt mogelijkheden tot verbetering. In het geval van Care Plus hebben we inmiddels cijfers die er ook niet om liegen, maar dan in positieve zin. Het is overduidelijk dat investeren in een goede site structuur en het schrijven van relevante artikelen op onderwerpen waar je kans hebt om te scoren, zijn vruchten afwerpt. Het afgelopen jaar is het organisch verkeer van de Care Plus website stevig gegroeid en is het hele team inmiddels overtuigd van de kracht en het nut van SEO en smaakt de groei naar meer.