KLANTEN ZITTEN REGELMATIG BIJ ONS EN WIJ BIJ ONZE KLANTEN. GOED VOOR HET TEAM EN GOED VOOR HET WERK.

 

Hoe we dit doen?

Contact

Martin and Lewis is een data gedreven creatief bureau gevestigd aan de Bloemgracht in Amsterdam. Sommigen noemen ons een activatiebureau, anderen een marketingbureau. En klanten vinden ons ook een business partner. Van ons mag het en het klopt allemaal wel eigenlijk.

Wil je kennismaken? Werk komen laten zien? Bel ons, maar mailen mag natuurlijk ook. Je bent van harte welkom.

Vanaf Centraal Station pak je trammetje 13,14 or 17 tot de Rozengracht/Marnixstraat halte. Vanaf daar is het enkele minuten lopen naar de Bloemgracht. Maar als je zin hebt in een wandeling blijf je gewoon nog even zitten.

Met de auto neem je afslag S105 richting het food center. Als je denkt genoeg mazzel te hebben om een (betaald!) plekje voor de deur te scoren dan rijd je vanaf de rotonde op het Hugo de Grootplein zo rechtdoor de Bloemgracht op. Mocht je die gok niet willen nemen dan sla je voorbij dezelfde rotonde rechtsaf, vervolgens pak je de eerste links en weer de eerste rechts. Dan zie je 200 meter verderop de Q-park op de Marnixstraat. Vanaf daar is het 10 minuutjes lopen of de tram pakken naar eerder genoemde halte. Oh, en mocht je geen Q-park zien, dan ben je verkeerd gereden.

Iets te vragen of te melden?

    Heb je iets te melden? Wil je een afspraak maken? Laat het ons weten via onderstaand formulier of bel ons.