We houden het graag simpel. Prettig voor de klant en prettig voor ons. Natuurlijk hebben ook wij onze algemene voorwaarden waar alles duidelijk in staat uitgelegd, maar onderstaande 10 geboden delen we ook graag. Zegt wat meer over ons en onze manier van werken.
 

  1. Onze klanten zijn altijd koning. Wat overigens niet wil zeggen dat ze altijd gelijk hebben. Wij overigens ook niet…
  2. Sta open voor alles! Daar werken wij ook continu aan en dat is niet altijd makkelijk. Maar wanneer alleen open staan voor wat je verwacht, valt een concept altijd tegen.
  3. Durf te experimenteren! Dat doen je eigen klanten ook wel eens, dus waarom jij zelf dan niet? Je kunt altijd terug.
  4. Het leveren van kwaliteit kost geld. Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen. Wij zijn in dit geval van de goedkopere oplossingen.
  5. Hoe meer mensen zich bemoeien met een concept, hoe slechter het concept wordt. Dit gaat ook prima op voor designs overigens. Daarom houden wij teams klein maar zijn we wel groot in denken en doen. Dus meer lef en minder compromissen.
  6. We doen niet alles. Er zijn al genoeg anderen die dat doen. Wij laten dus ook dingen doen, dat zouden naar onze mening meer mensen moeten doen. En daar willen we het graag bij laten.
  7. De virtuele deur staat altijd open, bij ons in de Jordaan! Je kunt altijd aanschuiven, meelunchen, even werken op ons kantoor. Wel even bellen anders sta je misschien voor een dichte fysieke deur.
  8. We vinden dat je alles tegen elkaar moet kunnen zeggen. Dit wil niet zeggen dat dit ook altijd moet. Maar vaak is het wel het beste.
  9. Duidelijke afspraken zorgen voor goede relaties. Dit doen we met onze klanten, met onze partners, met onze toeleveranciers en met onze kinderen. Zelfs met onze buren, en het werkt!
  10. Is het nog leuk? Wordt er nog gelachen? Wij zijn namelijk op ons best als de energiemeter flink plust. En dat blijkt eigenlijk wel bij iedereen zo te werken.