Het regelen van je uitvaart, niet echt een onderwerp om wekelijks mee bezig te zijn. Sterker nog: veel mensen kiezen ervoor om het er helemaal niet over te hebben. Begrijpelijk, maar niet echt handig want als het moment daar is, zadel je geliefden onnodig op met geregel en gedoe.

PC Uitvaart snapt als geen ander dat de eigen uitvaart niet hoog in favoriete gespreksonderwerpen staat. Om dit gesprek wat makkelijker te maken heeft het bedrijf afscheidsadviseurs die in een persoonlijk gesprek zoveel mogelijk informatie vastleggen inclusief persoonlijke voorkeuren en wensen.

Aan ons de opdracht om door middel van een herkenbare en aansprekende campagne mensen hierop te attenderen. Dan kiezen we dus voor herkenbare situaties waarin dit onderwerp op creatieve wijze wordt ontweken: het gesprek een andere kant opsturen bijvoorbeeld, of de hond uit gaan laten….

Met de inzet van lokale online uitingen en radio hebben we de doelgroep goed weten te bereiken en zaten de agenda’s van de afscheidsadviseurs goed vol met afspraken. Wat doe je dan als klant? Je draait je campagne gewoon nog een keer!

Luister maar: