Het klinkt als het begin van een slechte grap: hardlopen zonder benen of speerwerpen zonder armen. Maar niets is minder waar. Er zijn in Nederland heel veel gehandicapten die zich, ondanks hun handicap, er niet van laten weerhouden om lekker te sporten. Dit is meestal recreatief, maar er zitten ook heuse topsporters tussen die zich op nationale en internationale wedstrijden met elkaar meten.

Bij Martin and Lewis vinden we het belangrijk en boeiend om onze kennis en kunde in te zetten voor een goed doel. Ook het Fonds Gehandicaptensport is afhankelijk van giften en als wij kunnen helpen om het aantal donateurs te laten groeien dan is dat een dankbare opdracht.

Marco Huisman

Creatief Directeur / Partner, Martin and Lewis

Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten. Wij vinden dit een mooi initiatief en zijn er dan ook trots op dat wij het Fonds Gehandicaptensport gaan helpen bij het versterken van hun merk en het laten groeien van het aantal donateurs. Zodat nog meer sporters met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgen om te kunnen sporten.