Le Cariol, nooit meer naar huis!

chartreuse le cariol

De adembenemende omgeving van le Cariol in de Dordogne is werkelijk betoverend. Je komt hier zo erg tot rust dat je niet wist dat dat kon. De combinatie van gastvrijheid van Marthijn en Irene, de ruimte, het heerlijke eten en uiteraard de geweldige wijnen maken dit tot een van onze favoriete bestemmingen.

Wat le Cariol extra bijzonder maakt is dat het ook het atelier en de omgeving van Marthijn de Groot is. Hier maakt hij een groot deel van zijn kunst en eigenlijk is le Cariol misschien wel een van zijn mooiste kunstwerken.

De website straalt dit ook uit: je wilt toch meteen boeken? Bekijk de kamers en de omgeving, dit kan uiteraard ook op je mobiel, en boek die vakantie. Je krijgt er zeker geen spijt van. Sterker nog: het wordt zo’n plekje dat je niet aan iedereen wilt doorvertellen anders is de kans groot dat het volgend jaar volgeboekt zit.

Martin and Lewis heeft, na wat zeer aangenaam veldonderzoek, de site opnieuw ontworpen en gebouwd en uiteraard is deze in zowel het Nederlands als het Engels beschikbaar.