Martin and Lewis zoekt sociaal dier

Ben je aan het rondkijken of er wellicht iets beters is dan de baan die je nu hebt? Dan is vandaag misschien wel je ‘lucky day’. Nee, we gaan het niet ‘social media manager’ noemen, want met ‘manager’ doen we jouw toekomstige job echt te kort. We zoeken een doener, een aanpakker, een sociaal dier die een klant laat zien hoe het werkt op social. Eentje die verder kijkt dan zijn of haar eigen Facebook en Whatsapp.

 Die niet alleen post en adverteert, maar ook conclusies trekt en aanbevelingen doet. Natuurlijk weet jij hoe social media werkt, zowel de organische als de advertising kant. Niet alles, dat hoeft ook niet, werken is ook bijleren. Belangrijkste is enthousiasme, drive, een goede basis en een flinke dosis creativiteit.

Met een gedreven team van creatieven en online marketeers werk je aan diverse interessante projecten voor verschillende klanten alsof je digitale carrière ervan af hangt. Merken waar wij mee werken, zijn onder andere Dupont, Avery Dennison, Spare Rib Express, Dunkin’ Donuts, Care Plus, Birò en Braez. Lees meer op onze jobs-pagina.

 

CHECK DIE JOBS