Nieuws

Travel Health Group 30 jaar en ruim 3 jaar klant

Travel Health Group 30 jaar en ruim 3 jaar klant

Travel Health Group bestaat dit jaar 30 jaar: een mijlpaal! Travel Health Group biedt, onder andere met producten van Care Plus, al 30 jaar bescherming voor jong en oud, op verre reizen én dichtbij huis. Wij feliciteren het hele team uiteraard met deze prestatie....

Martin and Lewis breidt uit

Martin and Lewis breidt uit

Alsof we het opgespaard hebben, maar dat is natuurlijk niet zo. In de afgelopen maanden zijn er maar liefst 5 nieuwe waardemakers bij gekomen. Welkom Fabian van den Ende (voorheen oa. account bij UM, RTL en Disney), Bianca Stuut (voorheen account bij Steam), Joris...

Waarde maken met CompaNanny

Waarde maken met CompaNanny

Zo'n klant waarvan je weet dat er wat nootjes gekraakt moeten gaan worden. Ook zo'n klant die het levende bewijs is dat er zonder wrijving geen glans komt. Die wrijving is gewoon nodig om vervolgens met elkaar van de glans te kunnen genieten. Of beginnen we stiekem...

Gebaseerd op 9 recensies.
Mark Stohr
Mark Stohr
04/03/2022
Creatief, professioneel en dan ook nog een leuke club mensen om mee samen te werken. Onze nieuwe positionering en branding is dankzij Martin and Lewis een succes! Dank Marco, Frank en de rest van het team voor het mooie resultaat!
hans wessels
hans wessels
25/02/2022
Heel goed geholpen bij een aantal online vraagstukken. Creatieve club die meedenkt, goed advies geeft en toegevoegde waarde biedt. Dank M&L!
Jeroen
Jeroen
15/02/2021
Team M&L maakt waar wat je met elkaar afspreekt. Inmiddels diverse opdrachten samen ontwikkeld waarbij de uitkomsten boven verwachting waren. De open, eerlijke cultuur, betrokkenheid en flexibiliteit maken het samenwerken met het team uitermate makkelijk en prettig. Hierdoor worden resultaten geoptimaliseerd wat vervolgens voor happy stakeholders en opdrachtgevers zorgt.
Arthur Kuiters
Arthur Kuiters
10/06/2020
Een aantal keer samengewerkt met het team van Martin and Lewis voor Coca-Cola en Care Plus. Verschillende projecten van strategie, activatie tot aan verpakkingsdesign. Kernwoord bij Martin and Lewis is betrokkenheid. Vanuit betrokkenheid goed de klant, de consument en de opdracht willen begrijpen. De basis voor goed creatief werk met resultaat. En dat maakt dit team !!
J P
J P
10/06/2020
Martin & Lewis is een analytisch én creatief bureau voor effectieve digitale campagnes. Ze weten wat er speelt bij de mensen.
toon branbergen
toon branbergen
08/04/2020
Vakmanschap is hier het uitgangspunt. De founders zijn ervaren team die de klappen van de zweep kennen. Martin & Lewis is uit het juiste hout gesneden. Gaan altijd voor je door het vuur. Waar vind je dat nog!
Peter Schippers
Peter Schippers
06/04/2020
Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen. Voor de betere no-nonsense aanpak.
DURF Projectinrichting
DURF Projectinrichting
06/04/2020
Martin and Lewis is een absolute aanrader. Heldere adviezen waar je mee aan de slag kan, ze komen met concrete ideeën en oplossingen. Het team is betrokken, bezit een gezonde dosis humor en is professioneel.
Jurian van Ruiten
Jurian van Ruiten
19/03/2017

Heb je zelf ook een paar veren voor ons die je ergens wilt steken? Dan kan dat met je eigen Google Review. Dit waarderen wij!