HET MARTIN AND LEWIS TEAM


Wij werken met een vast kernteam en brengen specialisten uit ons netwerk aan tafel. Zo stellen we per project het perfecte team samen. Dit geldt voor alle expertises, dus van strategie tot en met executie. Geen overhead voor de klant en alleen mensen aan tafel die daadwerkelijk iets te melden hebben. Dat werkt wel zo lekker. Ons team gaat het lekkerst op enthousiasme, teamwork, drive, kennis en duidelijke afspraken.

 

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.”

 

Frank Schippers
Oprichter / Creative
Frank is een vroege digital native met een voorliefde voor interaction design, het gedrag van mensen en de Nederlandse taal. Ondernemend sinds 1972, online sinds 1993 en ondernemer sinds 2003. Petrolhead met zijn eigen site over oldtimers en liefhebber van toegepaste kunst en de gerechten van Marco.
frank@martinandlewis.nlfrank@linkedin
Marco Huisman
Oprichter / Creative
Design GrandMeister bij Martin and Lewis. Met een scherp oog voor detail en een berg ervaring op branding en corporate identity ontwikkeling, maakt en bewaakt hij merken over alle media heen. Hij deelt de voorliefde voor alles met meer dan 6 cilinders met Frank en is in een keuken net zo creatief als op zijn werk.
Marco@martinandlewis.nlMarco@linkedin
Anne van Ginderen
Projectmanager / Regelkoningin
Het was een flinke zoektocht, maar waar zouden we zijn zonder onze dagelijkse regelkoningin Anne! Als ze even naar buiten wipt voor een boodschap, worden we al zenuwachtig. Anne weet en regelt het allemaal voordat de rest het weet en doorheeft dat er iets geregeld moet worden. Niet alleen fijn voor ons, maar ook voor onze klanten en partners.
Anne@martinandlewis.nlAnne@linkedin
Hans Kleinenberg
Designer / illustrator / Art director
Onze senior designer duizendpoot en art director op onze groeiende design-afdeling. Grandmeister of Graphics, King of kick ass illustrations, Master of massive designs. Voor print of voor een scherm, als het moet ook nog in de derde dimensie! Altijd in voor een biertje en altijd in voor een film, maar waarschijnlijk heeft 'ie hem al gezien.
Hans@martinandlewis.nlHans@linkedin
Peter Meijers
Client Service Director
Peter zorgt samen met Lennart dat het druk is en blijft op de Bloemgracht. Met meer dan 20 jaar ervaring als internationale account director bij grote gerenommeerde bureaus en zijn uitgebreide netwerk is hij een waardevolle aanvulling. Peter is een groot honkbal fan, wie weet komt dat ooit nog eens van pas.
Peter@martinandlewis.nlPeter@linkedin
Fransje Mous
Adwords Specialist
Fransje is koningin van de Google Adwords. Ze heeft jaren bij Google gewerkt en al die kennis past ze nu toe op klanten die betere conversie willen en hun Adwords campagnes aantoonbaar willen laten renderen. Als er met Fransje geen winst uit komt, dan kun je de boel beter uitzetten.
Fransje@martinandlewis.nlFransje@linkedin
Petra van Kerkvoorde
Finance director
De financiële afdeling krijgt even een stevige update met de komst van Petra en daar worden we allemaal beter van: wijzelf, onze klanten en onze toeleveranciers. Tot achter de komma, want dat kunnen we wel aan Petra overlaten.
Petra@martinandlewis.nlPetra@linkedin
Joost Adams
Stagiair
Joost is een fanatieke enthousiasteling die niets liever wil dan mooie dingen maken. Als het gaat om nieuwe dingen leren en zoveel mogelijk creativiteit in zijn hoofd verwerken tot een tof eindproduct is Joost er als de kippen bij. Met nog een bijspijker cursus Formule-1 voor de boeg en onder goede begeleiding van Hans de duizendpoot gaat hij zijn stage helemaal knallen!
Joost@martinandlewis.nlJoost@linkedin
PARTNERS – OOK WIJ KUNNEN NIET ALLES ZELF

We kunnen best veel, maar zeker niet alles. Daarom werken wij met partners. Partners die we kennen en waar het mee klikt. En dat voelt best lekker!

Validators is een marketing research bureau dat onderzoek doet met als doel het verbeteren van campagnes, communicatie en media-inzet. Validators innoveert continue met state-of-the-art technologie en (her)ontwikkelt nieuwe methoden om om antwoord te kunnen geven op elke onderzoeksvraag en zo campagnes voor klanten te optimaliseren.

Een creatief bureau dat Google Partner is? Ja, we zeiden toch al dat wij sterk geloven in de combinatie creativiteit en data? Dan moet je ook wel wat snappen van die data. We zijn geen expert en werken met specialisten voor SEO, SEA, linkbuilding, affiliatemarketing etc. maar de noodzakelijke basiskennis is zeker aanwezig. Daarnaast kom je tot verrassende inzichten als je een data cruncher een creatief idee voorlegt of een creatief laat meekijken naar data.


Benieuwd naar onze aanpak en hoe wij met ons team van specialisten jouw merk verder kunnen brengen? Bel of mail ons en vraag naar Peter, Marco of Frank.