HET MARTIN AND LEWIS TEAM

Als creatieve business partner werken met een vast kernteam en brengen specialisten uit ons netwerk aan tafel. Zo stellen we per project het perfecte team samen. Dit geldt voor alle expertises, dus van strategie tot en met executie. Geen overhead voor de klant en alleen mensen aan tafel die daadwerkelijk iets te melden hebben. Dat werkt wel zo lekker. Ons team gaat het lekkerst op enthousiasme, teamwork, drive, kennis en duidelijke afspraken.

 

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.”
 

Sociaal dier gezocht!
Sociaal Media
We zoeken een doener, een aanpakker, een sociaal dier die een klant laat zien hoe het werkt op social. Eentje die verder kijkt dan zijn of haar eigen Facebook en Whatsapp.

 Natuurlijk weet jij hoe social media werkt, zowel de organische als de advertising kant. Niet alles, dat hoeft ook niet, dat leer je vanzelf. Belangrijkste is enthousiasme, drive en een goede dosis creativiteit.

Check die job dan!
check die job dan!
Design-/productiebeest gezocht!
Designer / Producer
Ben je aan het rondkijken of er wellicht iets beters is dan de baan die je nu hebt? Ben je beter dan je collega’s? Ben je helemaal digitaal en denk je digitaal? Lees vooral verder want wij zoeken iemand die er met ons voor gaat zorgen dat alles wat bedacht en ontworpen wordt, ook perfect wordt opgeleverd.

Check die job dan!
Check die job dan!
Frank Schippers
Oprichter / Creative
Frank is een vroege digital native met een voorliefde voor interaction design, het gedrag van mensen en de Nederlandse taal. Ondernemend sinds 1972, online sinds 1993 en ondernemer sinds 2003. Petrolhead met zijn eigen site over oldtimers, liefhebber van toegepaste kunst en de kookkunst van Marco.
frank@martinandlewis.nlfrank@linkedin
Marco Huisman
Oprichter / Creative
Design GrandMeister bij Martin and Lewis. Met een scherp oog voor detail en een berg ervaring op branding en corporate identity ontwikkeling, maakt en bewaakt hij merken over alle media heen. Hij deelt de voorliefde voor alles met meer dan 6 cilinders met Frank en is in een keuken net zo creatief als op zijn werk.
Marco@martinandlewis.nlMarco@linkedin
Anne van Ginderen
Projectmanager / Regelkoningin
Het was een flinke zoektocht, maar waar zouden we zijn zonder onze dagelijkse regelkoningin Anne! Als ze even naar buiten wipt voor een boodschap, worden we al zenuwachtig. Anne weet en regelt het allemaal voordat de rest het weet en doorheeft dat er iets geregeld moet worden. Niet alleen fijn voor ons, maar ook voor onze klanten en partners.
Anne@martinandlewis.nlAnne@linkedin
Hans Kleinenberg
Designer / illustrator / Art director
Onze senior designer duizendpoot en art director op onze groeiende design-afdeling. Grandmeister of Graphics, King of kick ass illustrations, Master of massive designs. Voor print of voor een scherm, als het moet ook nog in de derde dimensie! Altijd in voor een biertje en altijd in voor een film, maar waarschijnlijk heeft 'ie hem al gezien.
Hans@martinandlewis.nlHans@linkedin
Petra van Kerkvoorde
Finance director
De financiële afdeling krijgt even een stevige update met de komst van Petra en daar worden we allemaal beter van: wijzelf, onze klanten en onze toeleveranciers. Tot achter de komma, want dat kunnen we wel aan Petra overlaten.
Petra@martinandlewis.nlPetra@linkedin
Merel van den Berg
designer
Soms heb je van die stagiaires die je graag terugziet. Gewoon, omdat het fijne mensen zijn en omdat ze graag willen leren. Daarom is Merel na haar stage bij ons blijven werken. Zijn we blij mee en zij ook.
Merel@martinandlewis.nlMerel@linkedin
Kelly Kulk
Producer/Project Manager
Op productie en project management is de boel prima op orde nu Kelly en Anne dit samen voor hun rekening nemen. Moet er wat geregeld of geproduced worden? Bel Kel!
kelly@martinandlewis.nlKelly@linkedin

 

PARTNERS – OOK WIJ KUNNEN NIET ALLES ZELF

We kunnen best veel, maar zeker niet alles. Daarom werken wij met partners. Partners die we kennen en waar het mee klikt. En dat voelt best lekker!

Validators is een marketing research bureau dat onderzoek doet met als doel het verbeteren van campagnes, communicatie en media-inzet. Validators innoveert continue met state-of-the-art technologie en (her)ontwikkelt nieuwe methoden om om antwoord te kunnen geven op elke onderzoeksvraag en zo campagnes voor klanten te optimaliseren.

Een creatief bureau dat Google Partner is? Ja, we zeiden toch al dat wij sterk geloven in de combinatie creativiteit en data? Dan moet je ook wel wat snappen van die data. We zijn geen expert en werken met specialisten voor SEO, SEA, linkbuilding, affiliatemarketing etc. maar de noodzakelijke basiskennis is zeker aanwezig. Daarnaast kom je tot verrassende inzichten als je een data cruncher een creatief idee voorlegt of een creatief laat meekijken naar data.


Benieuwd naar onze aanpak en hoe wij met ons team van specialisten jouw merk verder kunnen brengen? Bel of mail ons en vraag naar Marco of Frank.