WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden onze klanten, naast toewijding, keiharde drive, een gebergte aan kennis en een kritisch klankbord, een team van gedreven en enthousiaste professionals. Regelmatig voegen we aan ons team een of meerdere externe vakidioten specialisten toe omdat elk merk zijn eigen specifieke uitdagingen en behoeften heeft. Dit zorgt voor de beste mensen aan tafel en voorkomt overhead veroorzaakt door onnodig grote teams.

 

“Met een aandachtsboog die nog harder lijkt te krimpen dan de gemiddelde oplage van een tijdschrift, lijkt de consument steeds moeilijker te vangen voor adverteerders.”

 

Voor ons is het ook belangrijk dat wij net zo geloven in de producten en diensten die onze klanten aanbieden als dat onze klanten geloven in de producten en diensten die wij aanbieden. Of was het nou andersom? Ons doel is altijd om te bouwen aan een relatie voor de lange termijn. Zakelijk scharrelen doen we niet aan.

 

Merkstrategie

Insights

Positionering

Corporate identity

Conceptontwikkeling

Merkactivatie

Social strategie

Data Analyse

Graphic, Motion- en webdesign

Content creatie

Copywriting

Online / Social advertising

 

GROEI!

Groei in sales, merkbekendheid of misschien wel in klanttevredenheid? Om dit te bereiken gaan we niet snel scoren met meer likes, meer sitebezoek of meer nieuwsbrief inschrijvingen. We bekijken het volledige plaatje en samen met onze specialisten kijken we naar alle schakels in de ketting. Niks mis met meer sitebezoek of meer nieuwsbrief inschrijvingen, maar dan wel kwalitatief verkeer en gewenste inschrijvingen. Samen met onze klanten komen we tot nieuwe inzichten die daadwerkelijk bijdragen aan groei.

 


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Geen idee waar je met je merk naartoe moet of heb je het gevoel dat het anders kan en moet? Dan is het tijd voor een bezoek aan de Bloemgracht. Neem contact op en vraag naar Lennart of Peter.