Wij Nederlands weten heus wel dat we onze tanden moeten poetsen en we poetsen ook steeds meer elektrisch. Wat we nog lang niet allemaal weten is dat je met poetsen slechts 60% van het tandoppervlak reinigt. Niet zo gek dat de meeste gaatjes dus ook ontstaan tussen de tanden, daar waar ook die supersonische elektrische tandenborstel met 3D-technologie en niet bijkomt.

Met Tepe werken we aan meer aandacht voor het interdentaal reinigen en het productassortiment van dit Zweedse bedrijf. We kijken naar product, naar de markt, het schap, online en hebben de momenten in kaart gebracht wanneer iemand ontvankelijk is voor een boodschap over gebitsverzorging. Daarbij hebben we ook nog eens te maken met stevige concurrentie, zowel online als in het schap, en moet interdentaal reinigen een routine worden net als tandenpoetsen. Tepe heeft nog veel werk te verzetten in Nederland, daar helpen wij ze graag bij.

We werken met het team aan de lange termijnstrategie en daarnaast springen we meteen bij om een al geplande actie met Etos in goede banen te leiden: instore actie waarbij Tepe samen met oa. Colgate en CB12 de vier stappen in mondverzorging uiteenzet. Dit wordt versterkt met een online campagne en een hyperlokaal getargete campagne rondom Etos filialen om bezoekers te attenderen op de actie.

tepe actie etos landingspagina