Contact

Martin en Lewis is de business partner voor merken en bedrijven die (meer) waarde willen maken en gaan voor resultaat. Samen knokken voor succes met een ‘poten in de klei’ mentaliteit. Er niet alleen zijn als het goed gaat, maar ook als het tij gekeerd moet worden. Met elkaar brainstormen, beslissingen (durven) nemen en procesmatig sturen op resultaat. Dit soort gesprekken leveren altijd veel energie en inspiratie op.

Als er behoefte is aan een scherpe gesprekspartner die wat wrijving veroorzaakt, dan komen wij graag langs. Ben je op zoek naar (meer) waarde? Bel  of mail ons. We horen graag van je.

Ben je een getalenteerde freelancer en wil je werk laten zien? Dan kan dat natuurlijk ook.

    Route

    Vanaf Centraal Station neem je tram 13,14 of 17 tot halte Rozengracht / Marnixstraat. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de Bloemgracht. Maar als je zin hebt om te wandelen door het mooie Amsterdam, stap je gewoon een paar haltes later uit.

    Met de auto neem je afslag S105 richting het Food Center. Denk je het geluk te hebben een (betaalde!) parkeerplaats voor onze deur te bemachtigen, dan rijd je vanaf de rotonde op het Hugo de Grootplein rechtdoor zo de Bloemgracht op. Als je die gok niet wilt nemen, ga je langs dezelfde rotonde rechtsaf, dan de eerste links en nogmaals de eerste rechts. Dan zie je op 200 meter afstand de Q-park op de Marnixstraat aan je rechterhand. Vanaf daar is het 10 minuten lopen of neem je de tram naar bovengenoemde halte.